Testoje nendijen

Kontrolloje nëndijen tone


Ky test do të tregon qka po t`mungon dhe qka po t`preokupon, qka ka në nëndijen tone.
Mbylli syt dhe shkruaj qka do, vetem mshoju tipkave, relaksohu.
Pas disa minutave, deshirat e juaja nga nëndija do të duken në monitor.
A e gjete vehten, a ta qelloj testi me qka je preokupum? Qka po pret?